NEW USERS - REGISTRATION PROBLEMS

Info about the site
User avatar
mcmahos
Site Admin
Posts: 998
Joined: Mon Jul 19, 2010 7:57 pm
Location: Ardrossan, Ayrshire
Contact:

NEW USERS - REGISTRATION PROBLEMS

Post by mcmahos » Tue Jan 04, 2011 12:34 am

Whilst checking things through on the site tonight, I've become aware that new users are having problems registering a new account on the site. I don't know what the issue is yet, but there's a few folks 'in the queue' needing accounts authenticated and the board isn't sending an email out.

I'll look at it later today and update when I know anything.

Stuart
Stuart McMahon, Site Admin and Head Honcho
www.clydemaritime.co.uk | forums.clydemaritime.co.uk (Tapatalk enabled) | puffers.clydemaritime.co.uk
Twitter: @clydemaritime

My website: md93.co.uk | My Flickr site | My blog: longtail.co.uk | Twitter: @threetowner

User avatar
mcmahos
Site Admin
Posts: 998
Joined: Mon Jul 19, 2010 7:57 pm
Location: Ardrossan, Ayrshire
Contact:

Re: NEW USERS - REGISTRATION PROBLEMS

Post by mcmahos » Tue Jan 04, 2011 1:12 am

OK - quick update - issue resolved

Hopefully all users who have been trying to register with us since around Christmas Day should have been sent a new activation email. The problem was caused by a stray tick box which I had, erm, ticked in trying to unsuccessfully send a board-wide email to everyone wishing them a Merry Christmas etc.

Apologies for any inconvenience caused. I'll keep an eye on the new users list, and can manually activate/reset passwords if need be. Contact me at stuart@md93.co.uk

:geek: :oops:
Stuart McMahon, Site Admin and Head Honcho
www.clydemaritime.co.uk | forums.clydemaritime.co.uk (Tapatalk enabled) | puffers.clydemaritime.co.uk
Twitter: @clydemaritime

My website: md93.co.uk | My Flickr site | My blog: longtail.co.uk | Twitter: @threetowner

Post Reply

Return to “Housekeeping”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests